Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ÁJEMDIBI

Zero Dark Thirty- A bin Láden szajha

2013. február 21. - GGZs

Olyan ez a film, mint ami az Oscar-jelölt filmek sajátja: biztonsági játékot mutat,nem hoz semmi újat, amije van azt meg vérprofin kidomborítja. A történet bin Láden felkutatását és likvidálását mutatja be egy kemény  főhősnő (rá is játszik a sajtó a napszemcsiben pózoló Jessica Chastain-re) szemszögéből, aki fanatikusan hajszolja bele magát a munkájába, tulajdonképp ez teljes mértékben az ő filmje,és jól is hozza magát, ugyanakkor erősen túlértékelt ez az alakítás.

zero-dark-thirty-jessica-chastain.jpg

Kathryn Bigelow rendezői kvalitásaihoz ezután se férhet kétség, mestere a feszültségkeltésnek és annak megtartásának,minden a helyén van,a maximumot hozta ki az egészből.

Ne legyenek kétségeink azonban arról,hogy az igazságról vajmi keveset fogunk megtudni a film megtekintésével,ugyanis erősen kétlem,hogy az Osama megölésére egy év alatt reagáló film objektív képet  tud mutatni a történtekről, ilyen szempontból jobban járunk, ha teljes mértékben fikcióként gondolunk a látottakra,mert valószínűleg az is.

Farkasbőrbe bújtatott bárány, egy megszállott ember  története, oszkár bácsi meg remélem nem gyün.

Zero Dark Thirty- A bin Láden hajsza: 10/7.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajemdibi.blog.hu/api/trackback/id/tr815095872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása